Openluchtvertelling

An Nelissen


Na het grote succes van voorbije jaren, organiseert De Steiger opnieuw een zomerse openluchtvertelling in de mooie tuin van de Dekenij. Deze keer konden we An Nelissen strikken. Zij staat ondertussen meer dan 45 jaar op de planken en rondt haar cabaretcarrière dit seizoen af. Sinds ze in 1997 solovoorstellingen begon te spelen, groeide ze uit tot één van de populairste comediennes van Vlaanderen. An is een vaste waarde en haar shows bereiken een breed publiek, terwijl ze inhoudelijk toch steevast moeilijke onderwerpen aankaart. Wie haar ooit bezig zag, blijft fan van haar tomeloze energie en haar unieke vertelstijl. Ze produceert een prachtig evenwicht tussen theatrale momenten en pure stand-upcomedy.

Nodig alvast je buren, vrienden en familie uit want we maken er een gezellige zomeravond van! Bagage hoef je niet mee te brengen maar je eigen stoeltje wel. Wie dorst en honger heeft, kan voor en na de vertelling terecht aan de kraampjes van de Kaaimannen en Bokaal.

De bewoners van WZC Den Beuk kunnen de openluchtvertelling samen met hun familie via livestreaming volgen op groot scherm. Cultuurbeleving dicht bij huis!

Locatie: Tuin van de Dekenij - ingang via Hoogstraat (naast Wibra) of Antwerpsestraat (naast ALVO Superpost)

Bij slecht weer verhuizen we naar het Feestpaleis - Col. Silvertopstraat 13 - Boom.

Info over de exacte locatie kan je hier terugvinden (24 uur voordien).


Evenementen / Humor

Prijzen

Gratis: € 0

Locatie

Tuin van de Dekenij
Hoogstraat z/n
2850 Boom

Op de hoogte blijven?