Arne Sierens

Alles in brand

Op weg naar de jaarlijkse brandweerviering zitten de brandweerkapitein en zijn team plots vast in een grote kettingbotsing. De speeches en de oproep bij mensen om vrijwilliger te worden, moeten echter absoluut doorgaan en noodgedwongen worden overgenomen door anderen. Uiteraard mag ook de hommage aan de 37-jarige carrière van de gepensioneerde topbrandweerman Willy Blanchaert niet uitgesteld worden. 

Enkele aanwezige collega’s komen hierdoor ongepland aan het woord. Ambulancière Isabelle weet alles van bijstand en de mensen redden. Ze wordt hierin voluit gesteund door chauffeur en stagiair Randy. Intussen is ze ook heel verward door de onverwachte aanwezigheid van haar ex-man sergeant Jeremy. 
Jeremy en Willy laten iedereen meteen enthousiast meeleven over wat dat feitelijk is om brandweermens te zijn: 'Ge hebt geen gedacht hoe vaak er iets in brand vliegt in deze wereld. Ah ja, ook vaak ons hart.'

Na 'Zingarate' pakt Arne Sierens opnieuw uit met een buitenspektakel. De voorstelling zal plaatsvinden in het mooie decor van site Frateur in de wijk Noeveren. 

Met: o.a. Veerle Malschaert, Stefaan De Winter (Die Verdammte Spielerei), Marielle Labohm & Willy Herremans
Tekst & regie: Arne Sierens 
Setdesign: Guido Vrolix 

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid via Flanders Tax Shelter en met de steun van de Stad Gent
Gerealiseerd i.s.m. Minard Gent 

Prijzen

basisprijs:
€ 18
korting:
€ 17
abo:
€ 16
groot abo:
€ 15
-18:
€ 6
Noeveren Brandt! / Theater

Locatie