Anderslander & STIJN

Eigenzinnig concert

Thomas Vanelslander ken je misschien als gitarist bij Gorki, Raymond van het Groenewoud of K’s Choice. Gaandeweg geeft hij niet alleen zijn gitaar, maar ook zijn stem aan zijn eigen verhaal, een ànder verhaal: Anderslander.

Van Stijn Vandeputte weten we dat hij in een parallel universum als STIJN door het leven gaat. We vinden hem meestal tussen retro synths en ronkende drummachines, gewapend met z’n stem. 

In een funky verleden speelde Thomas in de groep van STIJN en sindsdien bleven ze elkaar muzikaal tegen het lijf lopen. De goesting om opnieuw samen op het podium te staan nam toe en hieruit ontstond een duo van twee solo’s.

Anderslander & STIJN spelen samen en alleen. Ze grasduinen door eigen nummers, steken ze in een nieuw jasje, of doen elkaars jasje aan. Nieuwe nummers passeren de revue, maar ook liedjes die hen hebben beïnvloed of geïnspireerd, worden op eigenzinnige wijze naar hun hand gezet.

Tussendoor zitten ze gezellig in de zetel en laten ze in hun muzikale kaarten kijken. Ze vertellen anekdotes over optredens, ontkrachten of bevestigen geruchten. En ze maken toekomstplannen die ter plekke, improvisatiegewijs, tot leven worden gebracht.

We plannen deze voorstelling in de intieme sfeer van onze mooie repetitieruimte, achteraan het Feestpaleis. Je komt binnen langs de voorzijde van de zaal: Col. Silvertopstraat 13.

Prijzen

basisprijs:
€ 14
korting:
€ 13
abo:
€ 12
groot abo:
€ 11