Bad Trip

Openluchtfilm


Deze zomer organiseren we opnieuw een gezellige openluchtvertelling in de tuin van de dekenij. Nadien zetten we het witte doek op voor een openluchtfilmvoorstelling van 'Bad Trip'. Nodig alvast je buren, vrienden en familie uit want we maken er een gezellige zomeravond van. De tuin is toegankelijk vanaf 18u00. Koele drankjes en heerlijke snacks worden ism Kaaimannen. Bagage hoef je niet mee te brengen, maar een eigen stoeltje wel.

'Bad Trip' is een komedie over vier vrienden die in hun laatste week als huisgenoten onbedoeld in een ongelukkige situatie terechtkomen waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen schel kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Deze waanzinnige opdracht zal hen dwingen om steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit.

Een angstwekkende en tegelijkertijd hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Russische drugsmaffia plaatst.

België, 2017
Regie: Dries Vos
Met: Jonas Van Geel, Gene Bervoets, Tom Audenaert en Ben Segers
Nederlands gesproken en ondertiteld
Duur: 90’

Een initiatief voor het feest van de Vlaamse Gemeenschap.

OPGELET: Ingang enkel mogelijk via de Hoogstraat!


film / Evenementen

Prijzen

Gratis: € 0

Locatie

Tuin van de Dekenij
Hoogstraat z/n
2850 Boom

Partners


Op de hoogte blijven?