Fotowedstrijd 'Binnen kijken'

Stuur ons een foto van je interieur en win een fotoshoot met Evy Raes in je eigen huis!

Wat moet je doen om deel te nemen?

Stuur tussen 7 juni en 7 september één foto van je eigen interieur door naar binnenkijken@boom.be. Roze behangpapier, een bijzondere tafel, stoel of kast, een speciaal beeldje of schilderij, … niks is te gek. Hangt er een leuk verhaal aan vast? Des te beter!
Op deze manier wordt je interieur erfgoed en voor een stukje vereeuwigd in het Booms gedachtegoed. Uit elke Boomse wijk wordt 1 winnaar gekozen door een jury. Naast het winnen van een fotoshoot met Evy, zullen de winnende foto’s ook tentoongesteld worden in de Lombaertszaal tijdens de Boom Jaarmarkt.

Loop zeker even langs de etalages aan de Kaai om inspiratie op te doen. Je ziet er de foto’s van Evy Raes die ze maakte voor haar boek ‘Kom Binnen!’

Wie is Evy Raes?

Evy Raes (°1981) is een fotografe met een sterke visie over het gebruik van beelden in onze maatschappij. 5 jaar reizen doorheen Vlaanderen, 100 interieurs en duizenden foto’s later resulteerden in een fotoreeks ‘Kom Binnen!’ in de Sint-Pietersabdij (Gent) en het gelijknamig boek. De collectie foto’s omvat meer dan 40 interieurs, waar de tijd bleef stilstaan door postuurkes, Mariabeeldjes, retrobehang en toile cirée. Allemaal persoonlijke herinneringen die verborgen zitten in de beelden.

BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT