Kamal Kharmach en Steven Goegebeur

Comedy Happy Hour

Dit najaar staan er geen volle schouwburgen of grote events als Theater aan Twater op de planning. Maar wanneer grote organisaties niet kunnen, gaat Boom klein en intiem. Daarvoor slaan cultuurcentrum De Steiger en de vzw Kaaimannen de handen in elkaar, met logistieke steun van Tomorrowland, voor een Clandestino cultuurreeks: intieme voorstellingen, coronaproof en op geheime locaties.

Kamal Kharmach bereidt zich volop voor op zijn nieuwe eindejaarsconference en daar horen een reeks try-outs bij. Op 1 oktober brengt hij in de Clandestino-reeks een van zijn eerste try-outs voor 70 toeschouwers. Steven Goegebeur doet wat verderop een optreden voor 70 andere toeschouwers. En tijdens de pauze wisselen beide comedians van podium. Twee comedians voor de prijs van één: happy hour comedy dus.

Tickets zijn te koop via vzw Kaaimannen. Je hebt de keuze uit een standaard inkomticket of een inkomticket met food.

De locatie van de voorstelling wordt bekend gemaakt op de dag van de voorstelling zelf. Je ontvangt hiervoor een mail of sms.

Ontving je de afgelopen maanden van De Steiger een cultuurwaardebon voor een afgelaste voorstelling? Dan kan je deze bon gebruiken om tickets voor deze cultuurreeks te bestellen. Neem hiervoor contact op via kaaimannen@telenet.be en/of ccdesteiger@boom.be.

Prijzen

basisprijs:
€ 15
basisprijs + food:
€ 23
Clandestino / Evenementen / Humor

Locatie

Geheime locatie
* *
2850 Boom