#coronaproof

We kijken er naar uit om je terug te ontvangen in onze schouwburg. Dat je bezoek er iets anders zal uitzien dan anders, staat jammer genoeg vast... 

We zetten de veiligheid en gezondheid van ons publiek, onze artiesten en ons personeel voorop en nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Neem onze maatregelen voor je bezoek grondig door en volg de aanwijzingen op.

Alleen zo kunnen we samen strijden tegen het coronavirus en voor cultuur! 

UPDATE: CODE ROOD VANAF 24 OKTOBER

Sinds 24 oktober geldt 'code rood' voor de cultuursector. De filmvoorstellingen die wij de komende weken hebben gepland, kunnen nog steeds plaatsvinden. We hebben wel onze maatregelen nog iets aangepast:

  • Het zaalplan werd gewijzigd waardoor we voor filmvoorstellingen nu nog max. 64 personen kunnen toelaten per voorstelling. We raden ten zeerste aan om op voorhand je ticket te kopen. Vol is vol.
  • We laten tussen de bubbels 2 stoelen tussen. Ook de rij voor en achter wordt geblokkeerd.
  • Iedereen houdt zijn mondmasker op, ook gedurende de filmvoorstelling.

Op die manier kan iedereen zorgeloos genieten van een avondje cultuur.

Dankjewel aan onze vrijwilligers om alles mee in goede banen te leiden!

Draag zorg voor jezelf en voor elkaar! #samentegencorona


Hoe houden we een bezoek aan CC De Steiger veilig?

TICKETS

Koop je tickets maximaal op voorhand. Dat is niet alleen de snelste, maar ook de veiligste manier. Onze ticketwebshop is 24u/24u geopend.

Tickets kopen aan de avondkassa kan enkel als je tijdig aanwezig bent in de zaal zodanig dat je nog kan geregistreerd worden vooraleer de film start. Betalen gebeurt bij voorkeur digitaal via Payconiq.

MONDMASKER

Het is verplicht om een mondmasker te dragen bij activiteiten van CC De Steiger. Je draagt een mondmasker van zodra je het gebouw binnenkomt totdat je terug buitengaat. Ook tijdens de voorstelling moet je het mondmasker ophouden.

Specifiek voor de locaties Schouwburg en Feestpaleis is het ook belangrijk om rekening te houden met de algemene mondmaskerplicht die geldt in het centrum van Boom. Je houdt je mondmasker dus op totdat je buiten het centrum van de gemeente bent. 

HYGIËNE

We voorzien alcoholgel aan de ingang van de zaal en in de toiletten. Ontsmet je handen regelmatig en al zeker in volgende gevallen:

  • Bij het betreden van het gebouw
  • Voor het verlaten van het gebouw 
  • Na een toiletbezoek
  • Na het hoesten, snuiten of niezen

ZITPLAATSEN

Wij verkopen op dit moment enkel ongenummerde plaatsen. Op de avond van de voorstelling krijg je een plaats toegewezen in onze zaal door onze medewerkers. We volgen hierbij de richtlijnen inzake afstand in culturele infrastructuur. Dat wil zeggen dat er telkens 1 stoel tussen de bubbels wordt gelaten.

  • Wil je naast elkaar zitten, dan bestel je je tickets in 1 reservatie (1 reservatie = 1 bubbel). Aparte reservaties worden als aparte bubbels beschouwd en kunnen niet samenzitten.
  • Een bubbel bestaat uit max. 6 personen.

VESTIAIRE

De vestiaire zal niet geopend worden. Neem je jas mee in de zaal. Je kan deze bijhouden of hem op een lege stoel voor of naast je leggen.

FOYER

De foyer zal niet geopend worden. In andere tijden staan onze partners klaar om je een drankje in te schenken, maar helaas nu even niet.

TOILETTEN

De toiletten zijn toegankelijk en worden voor en tijdens de voorstelling ontsmet.

PUBLIEKSSTROOM

We werken met een circulatieplan. Volg de signalisatie van de looplijnen en de richtlijnen van onze medewerkers en vrijwilligers.

LAATKOMERS

Laatkomers worden niet meer toegelaten.

ZIEK

Heb je de laatste 7 dagen symptomen vertoond die kunnen wijzen op COVID-19? Neem dan je verantwoordelijkheid, blijf thuis en verwittig ons.

Word je binnen de 14 dagen nadat je hebt deelgenomen aan een activiteit van CC De Steiger positief getest op COVID-19? Dan ben je verplicht dit te melden aan CC De Steiger en mee te werken aan contact tracing.

COVID-contactpersoon voor CC De Steiger: Valentine Raeman - 03 880 19 18