De tuin van de walvis

Beeldsmederij DE MAAN


Tickets

Beste Sprinkhaan,

Ik wil iets bestellen.
Ik wil graag een bank op mijn rug.
Voor bezoek, om op te zitten, met een leuning.
Maar eigenlijk wil ik een tuin, met een bank.
Een fontein heb ik al.
Ik kan niet goed naar je toe komen.
Kun jij alles hier bezorgen?
Ik woon midden in de oceaan.

De Walvis

Als de sprinkhaan op een dag een briefje ontvangt waarin de walvis hem vraagt om een tuin, verzamelt hij alles wat hij daarvoor nodig heeft. Hij laadt het in een boot en gaat op weg.

Maar… waarom alsmaar meer en groter willen? Leidt dat tot bevrediging? Tot het grote geluk? In deze allegorische vertelling wordt ons consumptiegedrag op een minzame manier onder de loep genomen.

Een prachtvertelling - bekroond met de Zilveren Griffel 2016 - van meesterpointillist Toon Tellegen, over een walvis die een tuin op zijn rug wil. Tot het zover is.

Een totaalspektakel waarin audio, live figurenspel en beeldend theater van meester poppenspeler Paul Contryn mekaar afwisselen....

Vertelstemmen: Tom Van Dyck, Ini Massez, Stefaan Degand, Günther Lesage, Esther Lybeert, Pepijn Caudron, Stef De Paepe en Paul Contryn | Naar Toon Tellegen (Querido) | Spel en figuren: Paul Contryn | Concept en regie: Stef De Paepe | Kostuumadvies: Katinka Heremans | Soundscape: Pepijn Caudron | Vorm: Stef De Paepe, Paul Contryn en Stéphane VloeberghFamilie / 5+

Prijzen

basisprijs: € 9
Basisprijs Gezinsbondleden: € 7
-18: € 6
-18 Gezinsbondleden: € 4

Locatie


Op de hoogte blijven?