Soe Nsuki, Dena Vahdani & Roosje Pertz

Female Comedy Line Up

OPGELET > NIEUWE DATUM
Deze voorstelling werd verplaatst naar donderdag 15 juni 2023.

CC De Steiger presenteert exclusief in Boom een volledig vrouwelijke stand-up comedy line up met Soe Nsuki, Dena Vahdani en Roosje Pertz als MC.

SOE NSUKI, beter bekend als het zonnetje van Vlaanderen Vakantieland en verschillende andere televisie programma's, is ook standup comedian en scenariste. Het begon allemaal met de mopjes. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew. Tijdens de coronaperiode spitste ze zich toe op scenarioschrijven en schreef ze mee aan miniserie 'De Shaq' en jeugdserie 'PANNA'. Tijdens dit trio-programma zal ze een stukje van haar nieuwe zaalshow 'Soenami' brengen. Laat je overspoelen door mopjes over de backstage van de tv wereld, leven als millennial dertiger, racisme en waarom je nooit iemand met een bolhoed mag vertrouwen.

Eén been in Brussel, één been in Vlaanderen, haar hart in Iran, en haar ogen onder rokken. DENA VAHDANI is 100.000 watt positieve energie! Van Iraanse komaf navigeert deze jonge Belgische vrouw tussen haar twee culturen, Oost en West. Dit doet ze met veel humor en een maximum aan zelfspot. Een kerncentrale vol humor!

De rake observaties van ROOSJE PERTZ vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC.

Prijzen

basisprijs:
€ 15
korting:
€ 14
abo:
€ 13
groot abo:
€ 12
-18:
€ 10