Double You

BE FLAT

‘Double You’ is een heerlijk sociaal circusexperiment rond grenzen en identiteit en is gebaseerd op de ‘Fear Of Missing Out’. Het publiek is verdeeld over twee tribunes, elk aan de andere kant van een gordijn. Vijf hybride artiesten delen gelijktijdig de twee podia en weven de scènes aan elkaar. Schaduwen en geluiden bereiken telkens de andere kant van het gordijn.

Iedere toeschouwer beleeft deze grensoverschrijdende circusvoorstelling op een andere manier. “Waarom zit ik aan deze kant? Wat valt er daar te lachen, en ben ik misschien iets aan het missen?”

Deze unieke mix van live muziek en eigenzinnig circus is een ode aan de creativiteit en de verscheidenheid van ons menselijk zijn. Waarbij je als publiek deel uitmaakt van de interactie en het applaus, kreten en reacties de performance tot een uniek geheel maken.

Ben jij klaar om jouw ‘FOMO’ te overwinnen? 

Collectief BE FLAT: Thomas Decaesstecker, Mehdi Delanoeije, Ward Mortier, Dario Tabakov, Tars Van Der Vaerent 
Dramaturgie: Craig Weston

De organisatie van deze unieke circusvoorstellingen komt tot stand door een samenwerking tussen de cultuurhuizen uit de Rupelstreek: CC De Steiger Boom, Cultureel Centrum Aartselaar, cultuurdienst IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel en de Gam Rumst.

Prijzen

basisprijs:
€ 10
-18:
€ 8
UiTPAS kansentarief:
€ 2
nieuw / Familie / 6+ / Theater

Locatie

CC Aartselaar
della Faillelaan 34
2630 Aartselaar