Duo Vermeulen Verpoest

KUNSTontBIJT & KLASSIEK

Eénmaal per maand bieden we in samenwerking met CC De Ster Willebroek een kwalititatief stukje klassieke muziek aan in het prachtige Kasteel Bel-Air. We verwennen onze bezoekers met koffie en croissants om daarna samen te genieten van klassieke muziek met artiesten van over de hele wereld. 

Duo Vermeulen Verpoest is het verhaal van een toevallige, occasionele samenwerking die uitgroeide tot een hecht duo. Bij de uitvoering van de vioolsonate van Janacek op een masterproef kamermuziek in 2016, ontstond er een zekere magie op het podium. Na enkele uitvoeringen besloot het duo een volledig recital te bouwen rond deze sonate. In het seizoen 2017-2018 begonnen ze met dit programma aan hun eerste concertreeks.

in Vlaanderen en Nederland. In 2019 won het duo de Supernova kamermuziekwedstrijd en kort hierna maakten ze hun debuut op het Klarafestival in Bozar. Momenteel hebben ze een zeer drukke concertagenda. Binnenkort verschijnt hun eerste CD bij het label Etcetera. Het duo onderscheidt zich door het brengen van improvisatorische uitvoeringen. Door hun avontuurlijke benadering op het podium zetten ze de meerwaarde van live muziek in de verf. In Willebroek brengt het duo de Sonate voor viool en piano Op.13 van Fauré, 12 variaties op “Se vuol ballare” van Beethoven en Impressions d’enfance Op. 28 van Enescu.

Piano: Claus Vermeulen
Altviool: Diede Verpoest

Het programma start om 11.00 u, vanaf 10.30 u kan je ontbijten in Kasteel Bel-Air.

Prijzen

basisprijs:
€ 16
60+:
€ 14
-26:
€ 8
Muziek

Locatie

Kasteel Bel-Air
Mechelsesteenweg 102
2830 Blaasveld

Partners