fABULEUS / Koen De Preter

followfollow

followfollow is een dansproductie over volgen en volgers. Over inspireren, kopiëren en nabootsen. Over mode die verschijnt, verdwijnt en terugkeert. Over in de pas lopen en tegenbewegingen. Over selfies en de laatste TikTok-challenges. Over duimpjes zetten en hartjes geven. Over groep en groepsdruk. Over je hart achternajagen en jezelf proberen zijn in een wereld vol tegenstellingen. Over zoeken naar identiteit.

Choreograaf en performer Koen De Preter heeft al een lang parcours bij fABULEUS. Hij maakte er o.a. de solo 'Les mots ... toujours les mots bien sûr' (2004), de jongerenproductie '.White.Muted.Crash.' (2005) en het duet 'We dance to forget' (2007) dat meer dan zes seizoenen tourde in elf verschillende landen. Voor zijn nieuwste fABULEUS-productie followfollow werkt Koen met een groep jongeren tussen 13 en 21 jaar. 

Choreografie: Koen De Preter
Met: Natan Bex, Sari Blauwet, Emmanuel Boakye, Yanna Lambaerts, Noah Meulemans, Naya Mbayo, Ilias Tallon, James Van Cauwenberghe, Louise van Genugten, Alex Van Speybroek en Miro Ver Elst 
Artistieke coaching: Nienke Reehorst 
Repetito:r Katja Pire 
Dramaturgie: Peter Anthonissen 
Lichtontwerp: Fudetani Ryoya 
Kostuums: Marie Dries 
Productie: fABULEUS 
Coproductie: STUK en Perpodium 
Met de steun van de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Prijzen

-18:
€ 10
korting:
€ 15
basisprijs:
€ 16
abo:
€ 14
groot abo:
€ 13