H4Z4RD

Jonas Govaerts

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus van Carlos compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

Het filmavontuur van regisseur Jonas Govaerts begon in 2005 toen hij op Kortfilmfestival Leuven de Prijs voor Beste Debuut won met zijn kortfilm 'Forever'. Na nog enkele kortfilms volgde in 2014 zijn langspeeldebuut 'Welp'. Voor de opvolger kiest Govaerts niet voor zijn geliefde horrorgenre, maar voor een intense, onbeteugelde actiefilm waarin Dimitri Vegas zijn eerste grote acteerrol neerzet. Hij wordt bijgestaan door o.a. Jeroen Perceval, Jennifer Heylen, Frank Lammers en Tom Vermeir in een film die zich afspeelt gedurende één heftige dag.

"H4Z4RD is gegarandeerd de zotste bioscoop attractie van de zomer." - ★★★★ De Standaard

Regie: Jonas Govaerts
2022 | België
Met o.a. Dimitri Thivaios, Jeroen Perceval & Tom Vermeir
Nederlands gesproken & ondertiteld
Genre: actiekomedie
Duur: 1u 30'

Cinema De Steiger gaat voor deze filmvoorstelling op verplaatsing naar de Machinehal van Frateur op de Steenbakkerijsite van 't Geleeg.

Prijzen

basisprijs:
€ 4