Hector

namiddagfilm

Vanaf maart zijn onze namiddagfilms terug! Geniet van een filmklassieker op groot scherm. Koop je een combi-ticket, dan kan je tijdens de pauze genieten van een stuk gebak en een koffie/thee.

Hector werd verlaten bij de geboorte. Hoewel hij 35 jaar is woont hij nog steeds in het weeshuis. Zijn leventje kabbelt op een vredevolle en zorgeloze manier verder tot Ella, een vergeten tante, zich plots herinnert dat hij bestaat.

Ella neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Achille, waar hij aan het werk wordt gezet. Jos, de zoon van Achille, moet zich immers kunnen concentreren op zijn levensdoel: wielerkampioen worden. Ella heeft haar eigen ambities, zij wil filmster worden in Hollywood. Tot nader order moet ze zich tevreden stellen met het publiek van het plaatselijke theater. Hector toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte uitvindingen, zijn goede en kinderlijke humeur overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Van nu af aan kan hij de liefde leren kennen.

Regie: Stijn Conincx
1987 | België
Met o.a. Urbanus, Frank Aendenboom, & Herbert Flack
Nederlands gesproken en ondertiteld
Genre: komedie
Duur: 1u 30'

film met pauze

Prijzen

basisprijs:
€ 4
korting:
€ 3
Combiticket film + koffie & taart:
€ 7