Loge 10

De Vrouw in het Zwart

Laat je meeslepen door het verhaal van Arthur Kipps, een jonge advocaat die naar een afgelegen landhuis in een verlaten dorpje wordt gestuurd om de zaken van een overleden vrouw af te handelen. Wat begint als een routineklus, verandert als snel in een aaneenschakeling van angstaanjagende gebeurtenissen.

Vele jaren later roept Kipps de hulp in van een acteur om zijn aangrijpende verhaal opnieuw te vertellen aan het publiek. Beetje bij beetje komen we te weten wat er is gebeurd en wie de 'Vrouw in het Zwart' werkelijk is.

Dit fascinerend en meeslepend toneelstuk verovert al meer dan 30 jaar de harten van vele theaterliefhebbers in de Londense West End. Het toneelbeeld, de bloedstollende geluidseffecten en de adembenemende belichting houden de toeschouwers op het puntje van hun stoel.

Mis deze kans niet om een van de meest indrukwekkende stukken van onze tijd te ervaren en bereid je voor op een onvergetelijk avondje uit met Daan Hugaert en Elias Bosmans, beiden bekend als Eddy en Jef uit de populaire Eén-reeks Thuis.

Prijzen

abo:
€ 16
groot abo:
€ 15
-18:
€ 10
basisprijs:
€ 18
korting:
€ 17