Wandelzoektocht

Wandel mee en maak kans op een mooie prijs!

Tussen 15 mei en 30 september kan je deelnemen aan een wandelzoektocht. De tocht loopt langs de wandelknooppunten, dus je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen.

De wandeling is 10,8 km lang. Een groot deel van de wandeltocht is op Booms grondgebied. De tocht is haalbaar voor kinderwagens en rolstoelgebruikers al zal je hier en daar een hindernis moeten ontwijken. 

Een deelnameformulier kost € 3 en kan vanaf 15 mei aangekocht worden aan de balie van het gemeentehuis, in de bib, op de sportdienst en bij Toerisme Rupelstreek (in De Schorre). Koop je je ticket liever online ? Ook dat is mogelijk vanaf 15 mei via de ticketknop bovenaan deze pagina.

Breng je je deelnameformulier terug binnen vóór 30 september, dan maak je kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking voorzien we op donderdag 11 november tijdens de Walk for Life.

De wandelzoektocht is een UiTPAS-activiteit. Heb je een UiTPAS RUPEL, vergeet dan je welkomstvoordeel niet in te ruilen. Je kan ook een punt sparen bij aankoop van een wandelzoektocht. Voordelen omruilen en punten sparen kan je aan de balie van het gemeentehuis, in de bib of op de sportdienst. Heb je nog geen UiTPAS maar wil je er graag een aankopen, lees er hier alles over. 

Wil je de zoektocht aankopen en onmiddellijk vertrekken ? Dan koop je hem het beste in de bib of op de sportdienst. Deze locaties liggen het dichtst bij een knooppunt op het wandelparcours.

Voor vragen kan je steeds contact opnemen met de sportdienst.

Prijzen

basisprijs:
€ 3
zomerprogramma / Evenementen

Locatie

Partners