Skagen

WatchApp #2 : Emmi & Leo Live

SKaGeN brengt met WatchApp een hele nieuwe manier van toneel maken. In dit unieke format wordt het fysieke vervangen door het virtuele podium. Want je volgt het spannende en emotionele verhaal van Emmi & Leo op je eigen smartphone, via WhatsApp.

WatchApp #1 was een overdonderend succes en deze opvolger gaat nog een stapje verder. Je krijgt opnieuw de intieme berichten ‘in realtime’ te zien, op elk moment van de dag. Maar de personages krijgen nu ook gezichten en je zal ze, als je dat wil, ook ‘live’ kunnen tegenkomen.

In WatchApp #2 volg je vanaf 18 november ‘20, gedurende ongeveer 18 dagen, het vervolg op de zinderende liefdesaffaire tussen Emmi & Leo. Een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet.

In het verhaal keert Leo nu, bijna twee jaar later, terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting lijkt nu onvermijdelijk. Eindelijk!

De voorstelling WatchApp #2 start op woensdag 18 november '20 en duurt ongeveer 18 dagen. Tickets voor WatchApp #2 kunnen aangekocht worden tot en met zondag 15 november '20 om 23u59.

Elke persoon die een ticket koopt, ontvangt een mail met instructies.

Om deel te kunnen nemen moet je beschikken over een smartphone en WhatsApp. 

Om deel te kunnen nemen moet je minimum 18 jaar zijn.

Elk ticket wordt gekoppeld aan een gsm-nummer en e-mailadres. Wil je 2 of meer tickets? Dan moet je 2 of meer keer een bestelling plaatsen. Plaats dus elke bestelling met het nummer en mailadres van de persoon die de WhatsApp-berichten moet ontvangen.

 

GDPR

Met het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘WatchApp #1’ en/of 'WatchApp #2', sta je toe dat SKaGeN jouw telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en jou voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Jouw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, je naam in principe niet. Je dient jouw eigen privacy-instellingen aan te passen indien je niet wenst dat jouw profielbeeld zichtbaar is.
Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met jouw gegevens. Na de voorstelling worden je gegevens verwijderd uit de bestanden van het gezelschap.

Raadpleeg de uitgebreide privacyclausule die bij deze voorstelling hoort. Je dient deze ook goed te keuren bij het kopen van je ticket (minimumleeftijd om de clausule goed te keuren is 18 jaar).

Prijzen

basisprijs:
€ 12.5
Theater

Locatie

Whatsapp op je smartphone
* *
2850 Boom

Partners