Johan Verminnen

Intiem

Dit najaar staan er geen volle schouwburgen of grote events als Theater aan Twater op de planning. Maar wanneer grote organisaties niet kunnen, gaat Boom klein en intiem. Daarvoor slaan cultuurcentrum De Steiger en de vzw Kaaimannen de handen in elkaar, met logistieke steun van Tomorrowland, voor een Clandestino cultuurreeks: intieme voorstellingen, coronaproof en op geheime locaties.

Hét avondvullend chansonprogramma van Johan Verminnen. Uitermate attractief voor fijnproevers en stille genieters.
 
Op het menu staan een evenwichtige greep uit het rijkgevuld repertoire van Johan Verminnen, vol hits en pakkende parels. Van ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’, ‘Mooie Dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’, ‘Rue des Bouchers’, ‘Zingen tot morgenvroeg’ tot prachtnummers van anderstalige voorvaders en anderen.

Tickets zijn te koop via vzw Kaaimannen. Je hebt de keuze uit een standaard inkomticket of een inkomticket met food.

De locatie van de voorstelling wordt bekend gemaakt op de dag van de voorstelling zelf. Je ontvangt hiervoor een mail of sms.

Ontving je de afgelopen maanden van De Steiger een cultuurwaardebon voor een afgelaste voorstelling? Dan kan je deze bon gebruiken om tickets voor deze cultuurreeks te bestellen. Neem hiervoor contact op via kaaimannen@telenet.be en/of ccdesteiger@boom.be.

Prijzen

basisprijs:
€ 18
basisprijs + food:
€ 26
Clandestino / Evenementen / Muziek

Locatie

Geheime locatie
* *
2850 Boom