Lucas Van Den Eynde, Tine Embrechts & Nele Bauwens

Jukebox 2020

20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun programma 'Jukebox 2000', een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes.

Ondertussen is het alweer 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: ‘Wanneer komen jullie nog eens terug met ‘den’ jukebox? Het was toch zo schoon’.

Daarom zullen Nele, Lucas en Tine voor de aller-, allerlaatste keer hun keeltjes schrapen en zich wagen aan een nieuwe tocht langsheen de Vlaamse Culturele Centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek. 100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek kan bepalen wat ze willen horen. Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een  schitterend 10-koppig liveorkest. Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer jouw favoriete liedje gespeeld wordt op deze ultieme Jukebox 2020, want graag zingen Nele, Tine en Lucas nogmaals  de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor jou! 

 

Orkest: Jan Van Looy, Marc Bonne, Chris Peeters, Bert Embrechts, Wietse Meys, Tom Verschoore, Jo Hermans, Yumika Lecluyze, Joanna Vlaeminck en Helena Raeymakers

Prijzen

basisprijs:
€ 26
korting:
€ 25
abo:
€ 24
groot abo:
€ 23
-18:
€ 6