Lady Linn Duo

Clandestino

Dit najaar staan er geen volle schouwburgen of grote events als Theater aan Twater op de planning. Maar wanneer grote organisaties niet kunnen, gaat Boom klein en intiem. Daarvoor slaan cultuurcentrum De Steiger en de vzw Kaaimannen de handen in elkaar, met logistieke steun van Tomorrowland, voor een Clandestino cultuurreeks: intieme voorstellingen, coronaproof en op geheime locaties.

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen 5 full albums op haar naam staan. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv show 'Liefde Voor Muziek' aan haar palmares toevoegen. Live staat ze garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Naast haar reguliere optredens met de Magnificent Seven en soms ook met haar Magnificent Bigband treedt Lady Linn nu ook op met partner en vaste Magnificent Seven bassist Filip Vandebril. Filip Vandebril maakt ook deel uit van Black Flower, The Valerie Solanas en Antwerp Gipsy Ska Orkestra. Samen brengen ze klassieke Lady Linn songs in uitgeklede, intieme en nooit gehoorde versies. De unieke combinatie van zang en bas, bij sommige songs aangevuld door piano, staat garant voor een onvergetelijk concert.

 

Tickets zijn te koop via vzw Kaaimannen. Je hebt de keuze uit een standaard inkomticket of een inkomticket met food.

De locatie van de voorstelling wordt bekend gemaakt op de dag van de voorstelling zelf. Je ontvangt hiervoor een mail of sms.

Ontving je de afgelopen maanden van De Steiger een cultuurwaardebon voor een afgelaste voorstelling? Dan kan je deze bon gebruiken om tickets voor deze cultuurreeks te bestellen. Neem hiervoor contact op via kaaimannen@telenet.be en/of ccdesteiger@boom.be.

Prijzen

basisprijs:
€ 18
basisprijs + food:
€ 26
Clandestino / Evenementen / Muziek

Locatie

Geheime locatie
* *
2850 Boom