Tentoonstelling Le Refuge des Refusés

Noeveren Brandt!

De oud-leerlingen van keramiekatelier De Steiger, jong van hart en sterk van geest, stellen met veel trots voor wat keramiek voor hen betekent.

Dankzij de variatie en eigenheid van de personen vormt deze tentoonstelling een bijzonder geheel, met als rode draad de passie voor keramiek in al zijn aspecten, vormen en kleuren.

Toch hebben ze allemaal ook hun eigen drijfveer: samenzijn, je hoofd kunnen leegmaken, vaardigheden ontwikkelen of in stand houden, leren van elkaar, enz.

Velen van hen hebben nog andere creatieve bezigheden, verplichtingen of (vrijwilligers)werk. Maar het wekelijkse samenzijn geeft hen energie, en net die energie willen ze niet verloren laten gaan.

Wat de toekomst hen te bieden heeft weten ze (nog) niet, maar ze hopen zeker om samen nog lang 'cre-actief' bezig te zijn.

Kunstenaars: Hilde Van der Heyden, Kazimir Karpisek, Kristel Van Hilst, Lief Calluyn, Nicole Cordemans, Rita De Schryver en Wendy Van Soom

De tentoonstelling bevindt zich in 'het druivenhuisje' naast de meesterwoning op de steenbakkerijsite Frateur. De werken zijn gratis te bezichtigen tijdens de 3 weekends van Noeveren Brandt! Telkens op zaterdag en zondag van 14u tot 17u.

Prijzen

Gratis:
€ 0
Noeveren Brandt! / Expo

Locatie

Le refuge des Refusés
Noeveren 196
2850 Boom