Mich Walschaerts

Dansen zeg ik u [try out]

Dit najaar staan er geen volle schouwburgen of grote events als Theater aan Twater op de planning. Maar wanneer grote organisaties niet kunnen, gaat Boom klein en intiem. Daarvoor slaan cultuurcentrum De Steiger en de vzw Kaaimannen de handen in elkaar, met logistieke steun van Tomorrowland, voor een Clandestino cultuurreeks: intieme voorstellingen, coronaproof en op geheime locaties.

Mich Walschaerts (de helft van Kommil Foo) heeft daarbij iets speciaals voor jou in petto: funk en cabaret. Vreemde combinatie zeg je? Niet als de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium deelt met Kommil Foo-zanger/cabaretier Walschaerts.

Vette pianogrooves, kurkdroge beats en Mich Walschaerts die zingt, praat, debiteert en zichzelf en (vooral) Gruarin tot op het bot fileert. Genadeloos. Een stomend funckycabaretsoulconcert zoals je voordien nooit meemaakte. Voor een beperkt publiek van fijnproevers.

Tickets zijn te koop via vzw Kaaimannen. Je hebt de keuze uit een standaard inkomticket of een inkomticket met food.

De locatie van de voorstelling wordt bekend gemaakt op de dag van de voorstelling zelf. Je ontvangt hiervoor een mail of sms.

Ontving je de afgelopen maanden van De Steiger een cultuurwaardebon voor een afgelaste voorstelling? Dan kan je deze bon gebruiken om tickets voor deze cultuurreeks te bestellen. Neem hiervoor contact op via kaaimannen@telenet.be en/of ccdesteiger@boom.be .

Prijzen

basisprijs:
€ 15
basisprijs + food:
€ 23
Clandestino / Evenementen / Theater / Muziek

Locatie

Geheime locatie
* *
2850 Boom