Marijke Umans stelt haar nieuwe boek voor!

Mike, gewoon Mike


Tickets

Marijke Umans is niet in één woord te vatten. Deze duivelin-doet-al schrijft, zingt, acteert en illustreert. Op 27 februari verschijnt haar nieuwste boek 'Mike, gewoon Mike' (8+) bij Uitgeverij De Eenhoorn. Hiervoor schreef Marijke al 18 boeken, maar dit is het allereerste met zowel tekst én illustraties van eigen hand.

Mike is net tien maar kan erg goed voor zichzelf zorgen. Nu ja, zo goed gaat het ook weer niet. Hij vergeet nogal veel. Meer dan andere kinderen. Hij krijgt dan ook tal van bijnamen hoewel hij gewoon Mike wil zijn. Hij doet vreselijk zijn best om aan al de verwachtingen van de volwassenen te voldoen. Hoe meer hij zijn best doet, hoe meer dit echt fout loopt... 

Marijke vertelt, zingt en leest voor. Ze wordt vergezeld door live muzikanten Jan Bellemans, Sander Smeets en Jan Blieck van haar muziekgroep ‘De Roodvonkband’.

Iedereen is van harte uitgenodigd op de presentatie van 'Mike, gewoon Mike'. Nadien is er nog een receptie, signeersessie en een tentoonstelling van haar illustraties.

Inkom is gratis, mits reservatie via ccdesteiger@boom.be.


Op de hoogte blijven?