Noeverrock

muziek in de wijk Noeveren

De wijkraad Noeveren stelt het podium opnieuw op in het mooie decor van steenbakkerijsite Frateur op Noeveren. Op de affiche staan naar jaarlijkste traditie bands uit de ruime regio.

Wars van alles wat hip en trendy is, brengt het Brusselse ­STRAWDOGS eerlijke, ambachtelijke songs (beïnvloed door Tom Waits, Eels, The Beatles, Johnny Cash, Nick Cave, The Clash, Wilco, ...). Een stem, een gitaar, een bas, piano, drums en een mondharmonica: What You See is What You Get.

CAVEMEN is een cover band die bestaat uit 5 leden. Ze spelen de beste rocksongs van vroeger: van The Rolling Stones tot U2.

DE DELVERS is een Nederlandstalig nachtorkest met als uitvalbasis Noeveren. Ze brengen een eigenzinnige mix van korte, hoekige postpunk en new wave-nummers in het Nederlands, badend in echo's van de jaren 80, zonder nostalgisch te klinken.

CHECKPOINT CHARLIE is een coverband die niét klinkt als een coverband! Ze spelen bekende rock/pop toppers waarheidsgetrouw en muzikaal op hoog niveau. Geen disco, geen R&B, geen schlagers maar wél ambiance natuurlijk! Ze zorgen dat je de populairste rock, pop en dance meezingt, meedanst, meespringt, meebrult!

Prijzen

Gratis:
€ 0
Evenementen / Noeveren Brandt! / Muziek

Locatie