Round Midnight

Ontbijtconcert


Na het succes van vorig jaar, organiseren we voor de tweede keer een ontbijtconcert in samenwerking met Trattoria Kaai. Heerlijk uitgebreid ontbijten met fijne muziek en zicht op het water.

Dit keer nodigen we het duo 'Round Midnight' uit, die zullen zorgen voor een een unieke jazzy sfeer. Het duo bestaat uit zangeres Ruth-Marie Henckes,  die begeleid wordt door de gitaarklanken van Bomenaar Menno Buggenhout.

Ruth-Marie ontwikkelde haar talent aanvankelijk in musicals en als singer-songwriter. Zo stond ze met haar eigen muziek onder meer in de Botanique als finalist van de wedstrijd Imagine. Haar passie voor de jazz vloeide uit deze ervaringen voort, en ze voelde zich onmiddellijk helemaal thuis in de zwoele wereld van Ella Fitzgerald en de aanstekelijke girl power van Anita O’Day.

Menno’s roots liggen dan weer in de klassieke muziek, en hij is onder meer lid van het internationaal gerenommeerd gitaarkwartet ‘Four Aces’ waarmee hij vaak in het buitenland tourt en dat regelmatig op Klara te horen is. Zijn onbedwingbare nieuwsgierigheid naar alles wat muziek is, maakt dat hij daarbuiten in vele andere gedaanten op het podium te bezichtigen is, zij het in de pop, rock, jazz of folk scene.

Ze leerden elkaar kennen in hun zoektocht naar een leven vol muziek. Dat de klik er meteen was, uit zich in het hechte samenspel. De combinatie staat garant voor een boeiend concert waarin de vele gedaanten van de jazz en aanverwante stijlen kunnen schitteren.

Ontbijten kan in 2 shiften:

  • 9.00 u tot 11.00 u
  • 11.00 u tot 13.00 u

Alle reservaties verlopen via Trattoria Kaai: info@trattoriakaai.be of 03/843 33 12.


Muziek

Prijzen

basisprijs: € 24.5

Locatie

Trattoria Kaai
Kaai 40
2850 Boom

Op de hoogte blijven?