Maaike Neuville & Roy Aernouts / KVS

Op een bankje, op een dag

Een vrouw en een man ontmoeten elkaar op een bankje. Ze hebben 20 jaar geleden, als bloedbroeders, afgesproken om elkaar hier terug te zien. Ondertussen zijn hun levens voorbijgevlogen. Wat delen ze nog steeds? Slagen ze erin om de vergankelijkheid van het leven te vieren? Om elkaar niet los te laten maar ook niet vast te houden? Hun weerzien confronteert hen met hun twijfels, frustraties en verlangens-ondanks-alles.

De voorstelling onderzoekt op licht-absurdistische wijze of het mogelijk is voor de mens om waarlijk vrij te zijn en toch in relatie te treden met een ander. Elke avond laten Maaike en Roy zich door andere muzikanten omringen. Zij zorgen voor een muzikale rode draad die elke voorstelling opnieuw met een onvoorziene soundtrack verrijkt.

'Op een bankje, op een dag' is geschreven door Maaike Neuville voor zichzelf en Roy. Ze speelden eerder reeds samen in Maaike Neuville's theaterstuk 'Twee mensen praten...misschien' (2010). Tien jaar later wagen ze zich aan het tweede deel van deze trilogie over de liefde. Deze keer proberen de protagonisten op slinkse wijze hun respectievelijke bindings- en verlatingsangst te omzeilen door af te spreken om elkaar twintig jaar niet te zien.

van en met: Maaike Neuville, Roy Aernouts
tekst: Maaike Neuville
lied: Roy Aernouts
muzikanten: Jason Dousselaere, Jonas De Meester, Gregory Frateur

 

De voorstelling speelt op een idyllisch plekje in Boom, voor een beperkt publiek.

Prijzen

basisprijs:
€ 20
korting:
€ 19
abo:
€ 18
groot abo:
€ 17
-18:
€ 6
nieuw / Theater

Locatie

Geheime locatie
* *
2850 Boom