Nele Bauwens

Openluchtvertelling

Deze zomer organiseren we opnieuw een gezellige openluchtvertelling in de Tuin van de Dekenij. Cabaretière Nele Bauwens brengt haar tweede solovoorstelling ‘Wat een geluk’.

Ze blikt met nostalgisch gemoed terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over ’t zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen 2 baby’s op de armen dragen. En luidkeels meezingen met ‘Oya Lélé’ alsof het hun nieuwe levenslied is.

Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende covers. Reken alvast op een hilarische versie van Paul Severs.

 

Nodig je buren, vrienden en familie uit want we maken er een gezellige zomeravond van. De tuin is toegankelijk vanaf 18u00. De Kaaimannen bieden je opnieuw koele drankjes en heerlijke snacks aan. Bagage hoef je niet mee te brengen, maar een eigen stoeltje wel.

De openluchtvertelling is gratis toegankelijk.

De openluchtvertelling is een initiatief in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Prijzen

Gratis:
€ 0
Evenementen / Humor / Theater

Locatie

Tuin van de Dekenij
Hoogstraat z/n
2850 Boom

Partners