Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe

Openluchtvertelling


Deze zomer organiseren we opnieuw een gezellige openluchtvertelling in de Tuin van de Dekenij. Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe gingen in op onze uitnodiging en zullen een fantastisch programma voor ‘Boom Feest’ in elkaar boksen. Nadien zetten we het witte doek op voor een openluchtfilmvoorstelling.

Deze zwoele zomeravond  draait rond het woord  in al zijn vormen: gesproken, gezongen, dialoog, poëzie, monoloog, lyriek, proza, theater,… Narratief en verbindend. Taal als een huid over hart en wonden, taal als geluid van de ziel.
Maar er zal ook muziek zijn! De band ‘Nonkel Tony’, met Hans Van Cauwenberghe aan de zang, brengt eigen Nederlandstalige nummers met een Afrikaanse toets. Met de zoete klanken van de piano en de warme contrabas staat ‘Nonkel Tony’ voor intimiteit, warmte en ontroering.

Kom dat zien! Axel en Hans brengen een hoogst persoonlijk en herkenbaar programma. Met tekst uit hun vorige veelgeprezen voorstelling ‘237 redenen voor seks’ en wat materiaal van hun nieuwe voorstelling ‘237 reden om door te gaan’. Een ware primeur.

Nodig alvast je buren, vrienden en familie uit want we maken er een gezellige zomeravond van. De tuin is toegankelijk vanaf 18u00. De Kaaimannen bieden je koele drankjes en heerlijke snacks aan. Bagage hoef je niet mee te brengen, maar een eigen stoeltje wel.

Tekst: Axel Daeseleire
Muziek: Nonkel Tony

De bewoners van WZC Den Beuk kunnen samen met hun familie via livestreaming volgen op groot scherm. Cultuurbeleving dicht bij huis!

Een initiatief voor het feest van de Vlaamse Gemeenschap.

OPGELET: ingang enkel mogelijk via de Hoogstraat!


Evenementen / Theater / Muziek

Prijzen

Gratis: € 0

Locatie

Tuin van de Dekenij
Hoogstraat z/n
2850 Boom

PartnersOp de hoogte blijven?