Kunstenaars gezocht!

Het artistiek project rond de vier elementen gaat in zijn volgende en finale editie (na Water, Vuur en Aarde) over 'Lucht'. In het overleg met de lokale kunstenaars werd beslist om dit te realiseren in 2019. We hopen dat er velen zich geroepen zullen voelen om hieraan als kunstenaar te participeren, ook degenen die niet naar het 'Café des Artistes' komen. De gemeentelijke cultuurdienst neemt de coördinatie en promotie op zich.

Locatie: zaal Robert Lombaerts in het gemeentehuis
Vernissage op vrijdag 10 mei 2019.
Toegankelijk voor het publiek tot zondag 26 mei 2019, op zondagen van 14 tot 17 uur en op werkdagen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis

Net zoals bij de vorige edities zullen de scholen in het bijzonder worden uitgenodigd om, omringd door de inspirerende kunstwerken, ter plaatse een uur te wijden aan dit thema.

Wie doet mee ? Praktisch.

  1. Meld je deelname aan Alex Ramael vóór 26 november 2018.
  2. Je kan 1 tot 3 werken met betrekking tot het onderwerp bezorgen in het gemeentehuis.
  3. Stijl, techniek en vorm zijn vrij te kiezen. De inhoud is ook vrij voor zover het refereert  naar het thema 'Lucht', welk ruim mag geïnterpreteerd worden. In verband met bijvoorbeeld de zuiverheid van onze lucht is dit alleszins een actueel onderwerp.

Heb je vragen ? Stel ze!

Alex Ramael (erfgoedcoördinator) of Frank Rits (afdelingshoofd cultuur & vrije tijd)
 


Op de hoogte blijven?