Sarah Ferri

Displeasure


Tickets

Sarah groeide op in een warm Belgisch-Italiaans nest. Gefascineerd door de unieke zangstijl van nachtegalen als Ella Fitzgerald en Nina Simone, begon ze met het schrijven van eigenzinnige en creatieve songs. Hun donker, sprookjesachtig karakter werd gaandeweg beïnvloed door de naakte eerlijkheid van de seventies folk en zonnige gipsy jazz swing uit de fifties.

Sarah verscheen voor het eerst op de radar toen ze in 2008 tijdens de Gentse Feesten de muziekwedstrijd Jonge Wolven won. Ze speelde ondermeer supports voor Michael Kiwanuka, Simply Red en Jools Holland en stond enkele jaren terug al eens op het podium van onze schouwburg.

Voor haar nieuwe album ‘Displeasure’ haalde ze inspiratie uit donkere, melancholische hoek. Hiervoor maakt ze gebruik van haar lage stemregister. Met behulp van een midi-klaviertje componeerde ze rijkelijke orkestraties met strijkers, pauken en koortjes. Ze haalde haar invloeden bij Ennio Morricone, Louis Bacalov, George Gershwin, Ray Ellis en James Newton Howard. De songs zijn een fusion tussen piano pop, R&B, soul-jazz uit de jaren ’60-’70, met een vleugje elektronica en jaren ’80 beats.Muziek

Prijzen

basisprijs: € 17
korting: € 15.5
abo: € 14
-18: € 6

Locatie


Op de hoogte blijven?