Soulflyer

cross-over pop & jazz

Live-muziek horen en voelen, daar kan niks tegenop. Na vele stille maanden in onze schouwburg verrassen we je graag met enkele intieme voorstellingen.

Met Soulflyer neemt saxofoniste Marjan Van Rompay een aardige bende zielsverwanten onder de vleugels. Geflankeerd door 3 stemmen ontpoppen kleine hersenspinsels en dromerige melodieën zich gewillig tot breed uitwaaierende composities. De blik strak voorbij de einder gericht, maar steeds erg geworteld in het hier en het nu, op het kruispunt van opperste concentratie en bevrijdende consternatie. 

Nog even stevig met de voeten op de grond. Maar daar doemen al scheurende gitaren op, en wachten drums met gespannen vellen. Hamers maken zich klaar voor de aanslag en diep beroerde snaren zetten zich schrap. Een moment van ontroering, het ijle licht voor de beroerte? Toch maar springen. De vlucht vooruit. De verstilde lucht tegemoet. Heerlijk gedijen tussen zweven, vallen en vliegen.

Marjan Van Rompay (sax), Fien Desmet (voice), Sara Raes (voice), Merijn Bruneel (voice), Ewout Pierreux (piano), Tim Finoulst (guitar), Janos Bruneel (double bass), Toon Van Dionant (drums) 

Prijzen

basisprijs:
€ 8