Studio Guga

Ongehoord

UPDATE 07/12: De voorstelling wordt verplaatst naar 16 juni 2021. Tickets blijven geldig. Tickethouders worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam 'Studio Guga' schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud,  De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijn en krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de 'vijfde Beatle' van Studio Guga.

De vraag is niet langer: 'Welke artiest doet Guga nu na?', maar 'Herken jij Studio Guga als je de nummers hoort?'.

'Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.' - Het Nieuwsblad

Zang: Guga Baul
Drums: Joost Van den Broeck
Bas: Bert Embrechts
Gitaar: Filip Bollaert
Toetsen: Jacques Motmans

Prijzen

basisprijs:
€ 26
korting:
€ 25
abo:
€ 24
groot abo:
€ 23
-18:
€ 6