The Story of Bobbejaan Schoepen

Een leven vol muziek en pret

In 2025 zou Bobbejaan Schoepen honderd jaar worden. In afwachting van die feestelijkheden brengt de vzw Kempenshows in absolute avant-première het levensverhaal van deze grootheid uit de Vlaamse showbusiness in woord en beeld. Uiteraard komen zijn allergrootste hits aan bod, samen met overbekende melodieën van andere artiesten met wie Bobbejaan een sterke band had.  Meezingen kan zeker met klassiekers als Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor jouw grijze haren en Café zonder bier. Iedere aanwezige krijgt ook een brochure met heel veel informatie daarin en een heleboel liedjesteksten. Je zal merken dat Bobbejaan heel veel watertjes heeft doorzwommen, zowel muzikaal als bij het opstarten en runnen van pretpark Bobbejaanland.

Twee topzangeressen en een zanger-pianist zorgen voor eigenzinnige maar heel mooie vertolkingen. Ann De Winne is een all-round artieste die haar talenten al meermaals bewezen heeft in musicals, revues en theaterstukken. Zij kan zowel voor komische als voor dramatische momenten zorgen. Martine Dams moet niet meer voorgesteld worden. Zij zong al voor tienduizend mensen in het Sportpaleis, stond mee in het programma rond Zjef Vanuytsel en ze heeft vorig jaar haar tweede album uitgebracht. Kris Engelen zorgt voor de mannelijke touch. Hij staat ook in voor de arrangementen. Samen met Jeff Mast (Bobbejaans drummer) heeft hij de muzikale leiding in handen. De bassist van dienst is Luc Engelen.

Deze voorstelling krijgt uiteraard nog een meerwaarde als je bedenkt dat Bobbejaan geboren en getogen is in Boom, er ereburger werd en ook met een grote muurschildering in het centrum herdacht wordt. 

In de prijs van je ticket zit een kop koffie en een gebak inbegrepen.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door vzw De Kaaimannen van Theater aan Twater. 

Prijzen

basisprijs (1 koffie + taart ):
€ 20
te gast / Muziek

Locatie