Toneel Harlekijn

Vogels


geannuleerd
geannuleerd
geannuleerd

Eind september overleed geheel onverwacht Jordi Daems, één van de vaste waarden van Toneel Harlekijn.
Dit verlies heeft de leden van Harlekijn diep geraakt. Uit emotionele overwegingen en uit respect voor Jordi en zijn familie heeft Toneel Harlekijn besloten de voorbereidingen aan de productie Vogels, die begin augustus werden opgestart, niet verder te zetten en de reeds geplande voorstellingen te annuleren.

CC De Steiger heeft alle respect voor deze beslissing en wenst Toneel Harlekijn en de familie van Jordi veel sterkte toe.

 

Toneel Harlekijn geeft reeds 94 jaar kleur aan het Boomse culturele leven en verdient daarom alleen al een plaats op ons schouwburgpodium. Het theatergezelschap staat voor eigentijdse theaterproducties rond teksten die de moeite waard zijn om gespeeld te worden en waarbij spelplezier centraal staat. Producties die keer op keer weer het publiek weten te verrassen.

In november speelt Harlekijn de komendie 'Vogels' van de Nederlandse auteur Haye van der Heyden. Jozefine wordt na 30 jaar huwelijk door haar man aan de kant gezet voor een 'jongere blom'. Ze blijft echter niet bij de pakken zitten en nestelt zich in een leuk appartement om zich op te maken voor een frisse start en een nieuw leven. Het nieuwe appartement ligt wel 'toevallig' recht tegenover het liefdesnestje van haar ex en zijn nieuwe vriendin...


Theater

Prijzen

basisprijs: € 14
korting: € 13
abo: € 12
groot abo: € 11
-18: € 6

LocatieOp de hoogte blijven?