City Run Boom

walk/run

Wat?

Een City Run is een loop- of wandeltocht waar de beste tijd neerzetten niet belangrijk is. Wat een city run bijzonder maakt, is dat je niet alleen op straat loopt, maar ook dwars doorheen verschillende gebouwen. 

In Boom kan je de City Run zowel wandelen als lopen. Je kan ook kiezen uit 2 verschillende afstanden (+/- 6 of 12 kilometer).

Voor wie?

Iedereen kan deelnemen aan de City Run. Hou er wel rekening mee dat er op verschillende plaatsen trappen verwerkt zitten in het parcours. Alle deelnemers die wensen deel te nemen aan de City Run moeten over een geldig ticket beschikken. Zonder ticket kan je niet door de gebouwen gaan. Ook kinderen (vanaf 6 jaar) dienen over een geldig ticket te beschikken.

Waar & Wanneer?

Startlocatie: Heldenplaats, 2850 Boom
Wanneer: zaterdag 18 juni 2022

Tijdsblokken : 

Start 12u Walk 12 km
Start 12.30u Walk 12 km
Start 13u Walk of Run 12 km
Start 13.30u Run 12 km
Start 14u Walk 6 km
Start 14.30u Walk 6 km
Start 15u Run 6 km


Schrijf in voor het juiste tijdsblok en de juiste activiteit (lopen of wandelen). 
De organisatie heeft het recht om de tijdsblokken aan te passen indien dit noodzakelijk blijkt voor een vlotte organisatie. Hou hier alvast rekening mee met je bestelling. Dit geeft geen recht op terugbetaling van het aangekochte ticket.

Prijs?

Standaardprijs : € 5 / deelnemer 
Inwoners Boom & Rumst met UiTPAS aan kansentarief : € 1 / deelnemer
Korting : Heb je een UiTPAS ? dan kan je € 1 korting krijgen als je 3 punten omwisselt. 

Tickets kan je aankopen vanaf 1 maart t.e.m. 10 juni 2022. Ter plaatse kunnen nog tickets aangekocht worden aan € 7 indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Opgelet : Enkel de standaardtickets kan je online aankopen. Alle andere tickets kan je enkel via een balie aankopen. Dit is mogelijk op de sportdienst, aan de balie van het gemeentehuis en in de bibliotheek.

Welke gebouwen?

Stelselmatig maken we een aantal gebouwen bekend waar we doorheen lopen met de City Run. Wil je Boom eens op een andere manier ontdekken, schrijf dan zeker in!

De City Run wordt georganiseerd door de sportdienst van Boom.

Prijzen

basisprijs:
€ 5
Evenementen / Noeveren Brandt!

Locatie

Heldenplaats
Heldenplaats z/n
2850 Boom