Wandelzoektocht

Wandel mee en maak kans op een mooie prijs!

Tussen 15 mei en 30 september kan je deelnemen aan de wandelzoektocht. Je kan zelf bepalen op welke dag je de tocht uitvoert. De tocht verloopt via de wandelknooppunten en 9,1 km lang. Je vertrekt in Boom en wandelt richting Niel. 

Een deelnameformulier kost € 3 en kan vanaf 15 mei aangekocht worden aan de balie van het gemeentehuis, in de bib, op de sportdienst en bij Toerisme Rupelstreek (in De Schorre).

Koop je je ticket liever online ? Ook dat is mogelijk vanaf 15 mei via de ticketknop bovenaan deze pagina.

Wie zijn deelnameformulier terug binnenbrengt voor 30 september maakt bovendien kans op een mooie prijs. Alle deelnemers die hun antwoordformulier binnenbrachten worden uitgenodigd op de prijsuitreiking op woensdag 19 oktober.

De wandelzoektocht is een UiTPAS-activiteit. Heb je een UiTPAS RUPEL, vergeet dan je welkomstvoordeel niet in te ruilen. Je kan ook een punt sparen bij aankoop van een wandelzoektocht. Voordelen omruilen en punten sparen kan je aan de balie van het gemeentehuis, in de bib of op de sportdienst. Heb je nog geen UiTPAS maar wil je er graag een aankopen, lees hier alle info.

 

Jammer genoeg is de tocht niet mogelijk met kinderwagens of voor rolstoelgebruikers.

Voor vragen kan je steeds contact opnemen met de sportdienst:

Antwerpsestraat 44 / 2850Boom
T 0475 78 20 47
sport@boom.be

Prijzen

basisprijs:
€ 3
Evenementen

Locatie

Diverse locaties
- -
2850 Boom

Partners