Wandelzoektocht

Wandel mee en maak kans op een mooie prijs!

Tussen 15 mei en 30 september kan je ook dit jaar deelnemen aan een wandelzoektocht. Je kan zelf bepalen welke dag de tocht uitgevoerd wordt want de tocht verloopt via de wandelknooppunten.

Een deelnameformulier kost € 3 en kan je vanaf 15 mei online aankopen of aan de balie van het gemeentehuis, in de bib en bij Toerisme Rupelstreek.

De wandeling is 13,3 km lang. De tocht kan eenvoudig opgesplitst worden in 2 lussen. We vertrekken in Boom en wandelen richting Reet.

De tocht is ook mogelijk voor rolstoelgebruikers en met kinderwagens; na periodes met veel regen zal het parcours wel drassig zijn.

Wie zijn deelnameformulier terug binnenbrengt voor 30 september maakt bovendien kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking voorzien we op woensdag 25 oktober. Alle deelnemers die hun antwoordformulier binnenbrachten, worden hierop uitgenodigd.

De wandelzoektocht is een UiTPAS-activiteit. Heb je een UiTPAS RUPEL, vergeet dan je welkomstvoordeel niet in te ruilen (als je dit de voorbije jaren nog niet hebt gedaan). Je kan ook een punt sparen bij aankoop van een wandelzoektocht. Voordelen omruilen en punten sparen kan je aan de balie van het gemeentehuis of in de bib.

Prijzen

basisprijs:
€ 3
zomerprogramma

Locatie

Centrumstraten
Hoogstraat, Blauwstraat, Antwerpsestraat z/n
2850 Boom