Jade Mintjens (try out), Jan Linssen & MC Stijn Vandermeeren

Comedy Night

Speciaal voor Noeveren Brandt! stelden we een comedy line-up samen met enkele van onze favoriete comedians: Jan Linssen en Jade Mintjens, die een stukje van haar nieuwste show zal try outen. MC Stijn Vandermeeren praat alles aan elkaar. We stellen het podium op in de gerenoveerde ringoven op de site van Brik Boom.

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma 'Voor De Leeuwen' in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts en Xander de Rycke, waarmee ze onder andere op de zomerbar van Rock Werchter stond (2020). Jade was één van Michael Van Peels ‘Young Ones’ (2019) en stond in 2021 in de finale van Humo’s Comedy Cup. Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick van 'De Ideale Wereld' op Canvas. Op de Comedy Night zal ze try outen voor haar nieuwste voorstelling 'Bedankt om te komen', die in het naar ook in onze Schouwburg te zien zal zijn!

Misschien ken je Jan Linssen wel als het vaste voorprogramma van Kamal of Philippe Geubels? De kans dat je ooit om één van zijn grappen hebt moeten lachen is best groot. Tussen zijn eigen optredens door schrijft Jan ook teksten voor andere comedians, De Rechtvaardige Rechters (Radio 2) en verschillende tv-programma’s. Jan deelde de voorbije jaren het podium met grote namen als Alex Agnew, Bart Cannaerts en Wim Helsen, Philippe Geubels en Kamal. Hij is de winnaar van de Radio NRJ Open Mic (2019), stond in de halve finale van de Humo’s Comedy Cup (2018) en schopte het tot de finales van de Lunatic Comedy Award (2013) en de Culture Comedy Award (2013).

Prijzen

basisprijs:
€ 10
Noeveren Brandt! / Humor

Locatie