Els De Schepper

Wat doe ik hier? [try out]

‘Wat doe ik hier?’ is een hilarische ‘Talkshow on Tour’ over de zin en onzin van het leven, met elke avond een andere centrale gast. BV’s, wetenschappers, topsporters, kunstenaars, religieuze leiders, schrijvers, activisten, journalisten… passeren de revue.

Op haar eigen humoristische wijze vraagt Els De Schepper haar gasten de kleren van het lijf, om zo te weten te komen wat voor hen het leven zin geeft. Allen worden ze door Els én een hele resem van haar bekende typetjes op lichte én diepzinnige manier op de rooster gelegd, zodat ze zich al snel zullen afvragen: WAT DOE IK HIER?

Samen met haar side-kick Stef Boers loodst Els haar centrale gast én het publiek doorheen sketches, liedjes, kwisjes en uitdagingen om zo de ultieme vraag te beantwoorden: WAT DOE IK HIER? Waar ben ik eigenlijk mee bezig op deze wereld, in dit leven, in dit lijf? En hoe zorg ik dat het de moeite blijft? Uiteraard zullen ook Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja én Klein Elske zich zich op hun eigengereide wijze mengen in de gesprekken.

'WAT DOE IK HIER?' is hilarisch en diepzinnig tegelijk. Absurd én educatief! Een mix van Monthy Python/de Ideale Wereld met Oprah Winfrey/Arjen Lubach en een vleugje Zomergasten.

De unieke gesprekken met de centrale gasten zijn na afloop te beluisteren als podcast.

Prijzen

basisprijs:
€ 16
korting:
€ 15
abo:
€ 14
groot abo:
€ 13
-18:
€ 10