goed om weten

Uitverkochte voorstellingen

Bij uitverkochte voorstellingen noteren we je naam en telefoonnummer op een wachtlijst. Indien er reservaties geannuleerd worden, kom je in aanmerking om een ticket te kopen.

 

Terugbetaling

Tickets worden niet terugbetaald, tenzij een activiteit wordt geannuleerd. Tickets kunnen uitzonderlijk omgeruild worden voor een andere activiteit indien de klant een geval van overmacht kan aantonen.

 

Te laat

Laatkomers worden niet meer toegelaten in de zaal, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van het gezelschap. Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

 

GSM 

Schakel uw gsm uit voor elke voorstelling.

 

Opnames

Het is verboden foto’s, film- of geluidsopnames te maken tijdens de voorstelling.  

 

Eten en drinken

Het is verboden om te eten en/of te drinken in de schouwburg.

 

Vestiaire

In de schouwburg kan je gebruik maken van een bewaakte vestiaire voor € 0,50 per jas. De vestiaire sluit 30 min. na het einde van de voorstelling.

 

Personen met een beperking

Personen met een beperking kunnen aan een kortingstarief van € 6 naar onze voorstellingen komen kijken, op vertoon van hun European Disability Card.

 

Rolstoelgebruikers

De schouwburg en het Feestpaleis zijn beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daarom kunnen rolstoelgebruikers ENKEL reserveren via telefoon of e-mail en niet via de webshop. We houden er graag rekening mee als we u plaatsen toewijzen.

 

Materiaaluitlening

Tegen een kleine vergoeding kunnen particulieren en verenigingen ook podiumelementen, tafels, stoelen, enz. ontlenen. Neem contact op met de dienst Feestelijkheden of bel 03/880 19 13.

 

Cultuurwaardebon

Zoek je een leuk en origineel geschenk? Geef dan een cultuurwaardebon van De Steiger cadeau! De bon is verkrijgbaar aan de balie en is 1 jaar geldig na aankoopdatum. Je bepaalt zelf de waarde ervan. De ontvanger kan de bon gebruiken voor de aankoop van tickets voor alle activiteiten van De Steiger.

 

Kom gratis naar een voorstelling op je verjaardag!

Valt je verjaardag op een dag waarop er een podiumvoorstelling plaatsvindt? Kom dan bij ons je verjaardag vieren! Reserveer op voorhand. Op vertoon van je identiteitskaart, ontvang je 1 gratis ticket.


Op de hoogte blijven?