Keramiekmarkt

Noeveren Brandt!

Pottenbakken is een echte kunst waar veel geduld, techniek en creativiteit bij komt kijken. De ambacht van keramiek is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. Niet alleen bij de makers, maar ook bij de kopers/liefhebbers. Meer en meer mensen willen weer investeren in unieke en kwalitatieve producten voor thuis.

Traditioneel is keramiek een verzamelnaam voor alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Geen betere plek dus, om een grote keramiekmarkt te organiseren dan de oude steenbakkerijsite van 't Geleeg!

Een 50-tal keramisten zullen op zondag 12 juni hun werk presenteren en verkopen tussen het historisch erfgoed in de wijk Noeveren. Daarnaast bieden we workshops aan (voor volwassenen en voor kinderen) én zullen er de ganse dag door demonstraties te zien zijn. Le Temps du Mois zorgt voor de muziek en aan de ringoven kan je gezellig iets drinken op het terras.

Ben je op zoek naar die leuke ontbijtkommetjes of koffietassen? Wil je graag een kunstwerk kopen? Kom dan zeker langs op de keramiekmarkt en geniet van keramiek in al zijn façetten!

Maak je zelf keramiek? HIER vind je meer info over hoe je kan inschrijven voor een stand.

Prijzen

Gratis:
€ 0
Evenementen / Noeveren Brandt!

Locatie