Mijn Straat

Theater Tieret

Dit is mijn straat. Hier woon ik, in huis nummer 2. Mijn straat staat vol huizen, 7 om precies te zijn.
Sommige mensen zeggen dat het maar een klein straatje is. Ze denken dat een straat pas groot is als er veel huizen in staan. Of heel veel mensen in die huizen wonen. Maar zo is het niet. Een straat meet je aan de verhalen die er schuilen. En mijn straat zit boordevol verhalen. 7 huizen die uitpuilen van de kleine en grote verhalen. Langs alle kieren en gaten waaien ze je tegemoet. En het gekke is: hoe langer je hier woont, hoe meer verhalen er bij je langskomen.

En vandaag, precies op deze dag, is het feest in mijn straat. Zo gaat het elk jaar. En zoals steeds draag ik de uitnodigingen rond. Loop maar even met mij mee. Dan toon ik je mijn groots, klein straatje-zonder-einde.

MIJN STRAAT is verteltheater van de bovenste boekenplank, boordevol geuren, kleuren, klanken, poppen en ... verhalen! Verhalen over samenleven, met en zonder woorden. Verhalen uit alle windstreken want in MIJN STRAAT komt de hele wereld samen op één stoep. Bovendien wordt alles prachtig vormgegeven in kleurrijke miniatuurdecors van de bekroonde illustrator Tim Polfliet.

Spel: Laurian Callebaut
Scenario en coaching: Joost Van den Branden
Illustraties: Tim Polfliet
Decor: Pat Riské
Poppen: Patrick Maillard

 

doelgroep: 1ste en 2de leerjaar
duur: 45 minuten
max. aantal lln: 70

Prijzen

talentenpas:
€ 2.5
basisprijs:
€ 5