Nieuwe collega gezocht!

Vind je cultuur en kunst belangrijk? Hou je ervan om een voorstelling of event mee te pikken? Dan heb je alvast de basisvoorwaarde mee om te kandideren voor de functie van

HOOFD CULTUURDIENST

Daar bovenop ben je een praktisch iemand, die ook strategisch kan denken, wil je je zaken goed op orde houden en wil je steeds vooruit. Ook de cijfers en data (achter de culturele events) boeien je en je gaat er graag mee aan de slag.

Op een vergadering, in een discussie, in werkgroepen kan je, loyaal, de gemeentelijke cultuurvisie delen en verdedigen. En tegelijk kan je verslag nemen, bondig maar volledig briefen aan je afdelingshoofd, de afspraken opvolgen, efficiënt en snel uitvoeren en hierover vlot en correct communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Je werkt in een fijn team, een boeiende sector (waar vaste werk- en uurschema’s niet vanzelfsprekend zijn) en een ambitieuze omgeving met vele uitdagingen. Het organiseren en leiden van de afdeling cultuur om de organisatiemissie en de beleidsdoelstellingen zo efficiënt en effectief mogelijk te realiseren.

Bekijk hier de voorwaarden. Solliciteren kan tot en met 21 februari.